Повернутися до звичайного режиму

Новорічний ранок

Новорічний ранок у Алісівській ЗОШ І – ІІІ ст.

Ось і відлунав останній у 2016 році дзвоник на уроки. Попереду Новорічні та Різдвяні свята.

Сьогодні до Алісівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів на Новорічний ранок завітали незвично добра Баба Яга, домовенятко Кузя, Вовк, кіт Базиліо та лисиця Аліса, лісові розбійники, Білосніжка та сім гномів і, звичайно, сніжинки та Дід Мороз зі Снігуронькою.

Виявилося, що Баба Яга зі своїм домовитим гостем Кузьмою зовсім не готові до зустрічі нового року: ні гостей, ні ялинки, ні розваг… Але Вовчик завжди знає як зарадити! Дали оголошення по лісі, що домовенятко Кузя чекає нових друзів. І, звичайно, дочекалися…

Свято вдалося на славу.


Галерея "Новий рік 2017"

Завдяки роботі організаторів свята Ісакової Т.Ю., Попілиш А.Г. та Крайньої С.П. учні створили театралізоване дійство.

Завдяки роботі батьківського комітету на чолі з Толстоноговою В.О. всі отримали солодкі подарунки та призи за участь у конкурсах.

Всі учні школи отримали солодкі подарунки від відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської районної державної адміністрації.

Завдяки глядачам, учні отримали бурхливі оплески, що, погодьтесь, також дуже важливо.

На даний момент тривають останні репетиції до новорічного вечора, який пройде за участі учнів 7 – 11 класів. Волкова К.В. – наш креативний педагог-організатор обіцяє знову всіх здивувати захоплюючим сюжетом та грою учасників.

Дякуємо всім за активну участь у житті школи!

Кiлькiсть переглядiв: 371

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.